L PLAST BAGS d.o.o.


L Plast bags je porodična firma koja je osnovana 2000. godine. Kao jedna od vodećih firmi u oblasti proizvodnje i štampe plastičnih kesa i folija, trudimo se da stalno unapređujemo i osavremenjujemo svoju ponudu. Među našim proizvodima nalaze se sve vrste kesa za domaćinstvo, kao i kesa i folija namenjenih prodajnim i industrijskim objektima.

Kompanija L-Plast-bags d.o.o. brine o životnoj sredini. Recikliranjem otpada iz proizvodnje zaokružili smo ciklus životnog veka PE ambalaže, dok upotrebom aditiva D2W smanjujemo vek plastičnih kesa koje proizvodimo.

Naš tim


L Plast Bags je porodična firma sa stručnim timom koji teži da stalno napreduje i usavršava svoje proizvode. Svi članovi tima izvršavaju svoje zadatke sa velikom odgovornošću kada je kvalitet samih proizvoda u pitanju i pri tom ne zanemaruju odgvornost prema životnoj sredini.

parallax background
 

Proizvodi


Životna sredina nam je važna. Recikliranjem otpada iz proizvodnje zaokružili smo ciklus životnog veka PE ambalaže, dok upotrebom aditiva D2W smanjujemo vek plastičnih kesa koje proizvodimo.


PROIZVODI