L PLAST BAGS d.o.o.


L Plast bags je porodična firma koja je osnovana 2000. godine. Kao jedna od vodećih firmi u oblasti proizvodnje i štampe plastičnih kesa i folija, trudimo se da stalno unapređujemo i osavremenjujemo svoju ponudu. Među našim proizvodima nalaze se sve vrste kesa za domaćinstvo, kao i kesa i folija namenjenih prodajnim i industrijskim objektima.

Kompanija L-Plast-bags d.o.o. brine o životnoj sredini. Recikliranjem otpada iz proizvodnje zaokružili smo ciklus životnog veka PE ambalaže, dok upotrebom aditiva D2W smanjujemo vek plastičnih kesa koje proizvodimo.

Naš tim


L Plast Bags je porodična firma sa stručnim timom koji teži da stalno napreduje i usavršava svoje proizvode. Svi članovi tima izvršavaju svoje zadatke sa velikom odgovornošću kada je kvalitet samih proizvoda u pitanju i pri tom ne zanemaruju odgvornost prema životnoj sredini.

Bojan Dimitrijević

Vlasnik

bojandimitrijevic@lplast.rs

Luka Dimitrijević

Menadžer proizvodnje

lukadimitrijevic@lplast.rs

Ivana Nakev

Menadžer prodaje

ivananakev@lplast.rs

Jasmina Dimitrijević

Vlasnica

jasminadimitrijevic@lplast.rs

Nebojša Dimitrijević

Šef proizvodnjeSanja Stojanović Nikodijević

Diplomirani ekonomista

ssnikodijevic@lplast.rs

parallax background
 

Proizvodi


Životna sredina nam je važna. Recikliranjem otpada iz proizvodnje zaokružili smo ciklus životnog veka PE ambalaže, dok upotrebom aditiva D2W smanjujemo vek plastičnih kesa koje proizvodimo.


PROIZVODI